Tomte

Beställ catering för ditt julbord

I över 25 år har vi på Systrarna Sisters firat jul i matens tecken och levererat catering till julbord över hela Stockholm. Du kan även njuta av vårt dignande julbord i vår Bistro, som ni kan hyra för er privata fest.

Catering för julbord är perfekt för företaget och för dig som kanske inte hittar tiden till att stöka vid spisen mellan julklappsinslagningen och julgransklädningen. Vi dukar stolt upp ett läckert julbord med alla våra välkända klassiker, men också med nykomponerade godbitar.

Unik catering till julbord

Förutom det traditionella stora och lilla julbordet, erbjuder vi också jultallrik, jullandgångar samt storsuccén jultapas för mingelfesten. För att ingen skall sakna något på sitt julbord så hittar du ytterligare julrätter att välja på från vår tilläggsmeny. För er som önskar ett alternativt julbord, kan vi varmt rekommendera vår vinterbuffé. Eller varför inte någon av våra temabufféer?

 

Hemlagat julbord

Att beställa julbord för catering, ska inte ge känslan av löpande-band-producerad mat. All mat på våra julbord är hemlagad och tillagad på de bästa råvarorna, gärna närproducerade. Det gör att vi kan ge Er en matupplevelse utöver det vanliga. Ni kan beställa er julmat för leverans till hela Storstockholm, eller hämta den hos oss om det passar bättre.

Julfest i Bistron

Att själv ordna julfesten och allt runt omkring är en både rolig och engagerande uppgift fylld med mycket glädje, men också med mycket arbete och logistik. Nu kan vi erbjuda ett alternativ: Fira julfesten i vår Bistro så ordnar vi allt. Under hela december kan Ni boka vår juldekorerade Bistro från kl. 18.00 och ha Er julfest hos oss.

Vi dukar upp ett härligt hemlagat julbord och kyler nubben och ölen till perfekt temperatur. Stämningen är på topp med julmusik och must. Baren är öppen hela kvällen.