Bistro Lunchbuffé:
Måndag – Fredag 10.00-14.30
Brunch: Se aktuella öppettider →
Catering: Måndag – Lördag 07.00 – sent
Vi på Systrarna Sisters är stolta över att erbjuda en omfattande meny med enastående hemlagad och smakrik mat, lagad med stor omsorg med utvalda råvaror för att garantera den bästa smaken.
Även om maten är vårt signum så hjälper vi till med allt kring festen eller tillställningen. Vi erbjuder allt inom:
Allt började 1984, när Ewa, hemkommen från USA och efter att ha arbetat som guide i Alperna, blev inspirerad av all fantastisk mat hon upplevt världen över. Ewa spontanköpte ett lunchcafé i Vasastan och satte igång sin matresa med lust, kreativitet och en passion för matlagning. Lunch och catering har från första början varit ledstjärnan i hennes verksamhet.
1991 startade Ewa tillsammans med en bästa vän, Systrarna Sisters Catering, när de flyttade in i ett helt nybyggt cateringkök i Haninge. Från allra första början har vårt signum varit hemlagad mat, både till fest och vardag, för sällskap av alla storlekar.
När verksamheten växte och vi till slut växte ur vårt gamla kök, flyttade vi 2009 in i ett nybyggt cateringkök på Torfastleden i Haninge – nu också med en Bistro. Vår lunchbuffé blev direkt populär, tack vare att vi tog med vårt cateringkoncept även in i Bistron: Riklig, generös och hemlagad mat på de bästa råvarorna.
Verksamheten har fortsatt att växa, och idag är vi stolta över att vara ett riktigt familjeföretag. Ewas son Jonathan, som har varit en del av företaget i 16 år, är nu nybliven VD, och hennes svärdotter Jessica har precis klivit in som operativ chef och eventansvarig. Tillsammans med vårt fantastiska team jobbar vi varje dag för att upprätthålla vår höga standard och vår gemensamma passion för mat och event. Vår smaksäkra kökschef Denny, som varit med oss sedan 2007, leder köket med både kreativitet och lång erfarenhet, medan vår kallskänka Sussie, expert på desserter, har varit en ovärderlig del av teamet sedan 2015. Lisa, som har serverat er i bistron i 8 år, och vår pålitliga diskare Conny, som gör vårt arbete lättare varje dag, är också viktiga delar av vår framgång. Nyast i teamet är Colin, som började som praktikant i gymnasiet och nu har varit hos oss i fem år och bidrar både i köket och till våra cateringuppdrag.
För våra större evenemang och högtider förstärker vi med duktiga medarbetare, såsom kockar, kallskänkor, serveringspersonal och chaufförer, som ser till att varje uppdrag genomförs med den kvalitet och omsorg som vi alltid strävar efter. När du hör av dig till oss är det någon av oss du kommer i kontakt med – och vi ser fram emot att få hjälpa just dig!
Vi är ett dedikerat team på sju anställda som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vår personal består av eventansvariga, kockar, kallskänkor, diskpersonal och bistroansvarig, som tillsammans säkerställer att allt fungerar smidigt. Under högsäsong förstärker vi vårt team med serveringspersonal och chaufförer för att kunna möta alla våra kunders behov. Vi är stolta över att leverera högsta kvalitet och personlig service i alla våra uppdrag.
Kontakta oss enkelt via formuläret här. Vi återkommer så fort som möjligt. Du kan också nå oss dagtid på mail [email protected] eller telefon: 08-776 22 76.
Om du har specifika kostpreferenser på grund av allergier eller andra önskemål, meddela oss så ordnar vi alternativa rätter.
Priset beror på flera faktorer – antal gäster, typ av meny, tillval som porslin, serveringspersonal eller lokalhyra. Vi lämnar alltid en tydlig offert efter era behov, och hjälper er att hålla budgeten utan att tumma på kvaliteten.
Priser för vår catering hittar du i våra menyer. Observera att alla priser är angivna exklusive moms, och moms tillkommer med 12%.
För att beställa eller göra en förfrågan, vänligen fyll i formuläret till höger eller kontakta oss via e-post eller telefon.
Vi levererar catering inom hela Stor-Stockholm. Priserna varierar beroende på avstånd och tidpunkt och du får ett pris direkt vid förfrågan eller beställning. Leveranser sker måndag till lördag. Vid leverans ingår även retur, vilket innebär att vi hämtar upp eventuellt porslin och material på nästa vardag eller enligt överenskommelse.
Vi ber dig att skölja av allt porslin och packa ihop det jämnt fördelat i frigolitlådorna för smidig hantering vid retur.
Vi rekommenderar att du bokar din catering så tidigt som möjligt, helst senast en vecka innan. Beroende på tid på året kan vi ibland ta emot beställningar med kortare varsel. Vid högsäsonger (Jul, Bröllop, Student) rekommenderar vi att du bokar så tidigt som möjligt, eftersom vi kan bli fullbokade på många datum.
För ändringar i antal på beställningen:
Maten läggs upp på snygga porslinsfat och skålar. Varm mat levereras varm vid önskemål i värmebox, övrig mat kommer kyld i kyllådor.
Vi rekommenderar att ni använder er av våra menyer då de är komponerade att rätterna ska passa med varandra, men självklart kan vi byta ut någon rätt i en buffé till något som passar ert sällskap bättre.
Vi skräddarsyr alternativ till de som är allergiska eller har preferenser på mat. Vänligen ange detta under ”Övriga frågor eller info” vid beställning.
© Systrarna Sisters, 2025