Systrarna Sisters – Allt för festen, i hela Stockholm

Sedan 1991 levererar vi vår hemlagade och smakrika mat till stora som små fester och tillställningar i hela Stor Stockholm.

Bistro Lunchbuffé:
Måndag – Fredag 10.00-14.30
Brunch: Se aktuella öppettider →
Catering: Måndag – Lördag 07.00 – sent

Bistro Lunchbuffé
: Måndag – Fredag 10.00-14.30
Brunch
: Se aktuella öppettider →
Catering
: Måndag – Lördag 07.00 – sent

Vi lagar alltid med kärlek!

Vi på Systrarna Sisters är stolta över att erbjuda en omfattande meny med enastående hemlagad och smakrik mat, lagad med stor omsorg med utvalda råvaror för att garantera den bästa smaken.

Även om maten är vårt signum så hjälper vi till med allt kring festen eller tillställningen. Vi erbjuder allt inom:

  • Leverans av catering
  • Skräddarsydda menyer och event
  • Kockar och serveringspersonal
  • Planering och projektledning
  • Bröllopskoordinering
  • Utrustning (tält, bord, stolar, dekorationer etc.)
  • Porslin
  • Ljud och ljus
  • Lokal för ditt event

Vår historia

Allt började 1984, när Ewa, hemkommen från USA och efter att ha arbetat som guide i Alperna, blev inspirerad av all fantastisk mat hon upplevt världen över. Ewa spontanköpte ett lunchcafé i Vasastan och satte igång sin matresa med lust, kreativitet och en passion för matlagning. Lunch och catering har från första början varit ledstjärnan i hennes verksamhet.

1991 startade Ewa tillsammans med en bästa vän, Systrarna Sisters Catering, när de flyttade in i ett helt nybyggt cateringkök i Haninge. Från allra första början har vårt signum varit hemlagad mat, både till fest och vardag, för sällskap av alla storlekar.

När verksamheten växte och vi till slut växte ur vårt gamla kök, flyttade vi 2009 in i ett nybyggt cateringkök på Torfastleden i Haninge – nu också med en Bistro. Vår lunchbuffé blev direkt populär, tack vare att vi tog med vårt cateringkoncept även in i Bistron: Riklig, generös och hemlagad mat på de bästa råvarorna.

Verksamheten har fortsatt att växa, och idag är vi stolta över att vara ett riktigt familjeföretag. Ewas son Jonathan, som har varit en del av företaget i 16 år, är nu nybliven VD, och hennes svärdotter Jessica har precis klivit in som operativ chef och eventansvarig. Tillsammans med vårt fantastiska team jobbar vi varje dag för att upprätthålla vår höga standard och vår gemensamma passion för mat och event. Vår smaksäkra kökschef Denny, som varit med oss sedan 2007, leder köket med både kreativitet och lång erfarenhet, medan vår kallskänka Sussie, expert på desserter, har varit en ovärderlig del av teamet sedan 2015. Lisa, som har serverat er i bistron i 8 år, och vår pålitliga diskare Conny, som gör vårt arbete lättare varje dag, är också viktiga delar av vår framgång. Nyast i teamet är Colin, som började som praktikant i gymnasiet och nu har varit hos oss i fem år och bidrar både i köket och till våra cateringuppdrag.

För våra större evenemang och högtider förstärker vi med duktiga medarbetare, såsom kockar, kallskänkor, serveringspersonal och chaufförer, som ser till att varje uppdrag genomförs med den kvalitet och omsorg som vi alltid strävar efter. När du hör av dig till oss är det någon av oss du kommer i kontakt med – och vi ser fram emot att få hjälpa just dig!

Vi som jobbar här

Vi är ett dedikerat team på sju anställda som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vår personal består av eventansvariga, kockar, kallskänkor, diskpersonal och bistroansvarig, som tillsammans säkerställer att allt fungerar smidigt. Under högsäsong förstärker vi vårt team med serveringspersonal och chaufförer för att kunna möta alla våra kunders behov. Vi är stolta över att leverera högsta kvalitet och personlig service i alla våra uppdrag.

Vad några av våra kunder säger om oss

Utvalda partners