Ett buffébord hos Systrarna sisters på ett företagsevent

Företagscatering i hela Stockholm

Företagscatering är ett enkelt och bra sätt att se till att du och dina arbetskamrater får en god och välkomponerad måltid till konferensen, mötet, kick-offen eller vilken annan, vanlig dag som helst. Företagscatering innebär att skapa och leverera god mat till alla typer av tillställningar, och det är något vi på Systrarna sisters brinner för!

Att beställa företagscatering är förmodligen det bästa du kan göra för att få din konferens eller ditt event att gå så smidigt som möjligt. Du slipper tänka på allt det praktiska kring mat och dryck och kan ägna dig åt dina mötesdeltagare.

Företagscatering – vägen till resultat

Med rätt företagscatering kan du dessutom se till att ni får ny energi och att humöret hålls uppe även under långa mötesdagar och konferenser. Ta gärna en titt på våra menyer och välj din favorit för din företagscatering. Om du vill, så kan du komponera din egen meny. Använd gärna våra menyer som inspiration och plocka ihop din personliga meny. Vi kan leverera hela klabbet – med porslin, glas, bestick och allt annat som ni kan tänkas vilja ha till din tillställning.

Vi är experter på företagscatering

Vi är experter på företagscatering. Vår passion och dedikation ligger i att förse ditt evenemang med enastående hemlagade matupplevelser som inte bara mättar utan även inspirerar deltagarna, på exempelvis eventet eller konferensen. Den smakrika och hemlagade maten är något som höjer hela företagscatering upplevelsen.   

Med massvis av erfarenhet som vi har kokat ihop, har vårt team av erfarna kockar och den kunskap och kreativitet som krävs för att förvandla ditt företagsevenemang till en oförglömlig upplevelse. Vi skräddarsyr menyerna för att spegla din företagscatering utifrån specifika önskemål från dina gäster.

Vi förstår betydelsen av kvalitet, från det ögonblick då råvarorna väljs till den slutgiltiga lagade maten för din företagscatering. Därför använder vi endast de bästa, oftast lokalt producerade, ingredienserna för att skapa hälsosamma och smakrika menyer som tilltalar alla. Vår företagscatering kan därav variera beroende på kundernas behov.

Fråga oss om företagscatering

Om du har några frågor om vår företagscatering, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi ser till att dina önskemål blir tillgodosedda.