MÅNDAG
Ugnsbakad kycklinglårfilé med Dragon-Dijonsås samt råstekt potatis
Delizie ”pastastubbar” med ost, skinka & spenat samt vitvinssås
Veckans vegetariska: Crêpes med svampstuvning
TISDAG
Köttfärslimpa med gräddsås, svartvinbärsgelé samt potatismos
Tempurapanerad fisk med chilimajonnäs & ris
Veckans vegetariska: Crêpes med svampstuvning
ONSDAG
Cajunkryddad kycklingklubba med ranchdipp & rostad potatis
Isterband med senap, rödbetor & stuvad potatis
Veckans vegetariska: Crêpes med svampstuvning
TORSDAG
Alltid: Våra populära köttbullar med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis
Lättrimmad Sejfilé med skirat smör & potatis
Veckans vegetariska: Crêpes med svampstuvning
FREDAG
Fläskschnitzel med curryremoulad & stekt potatis
Krämig pasta med lax & spenat
Veckans vegetariska: Crêpes med svampstuvning
LÖRDAG
Catering öppen
Brunch stängd, håll utkik på “Nyheter” om nästa gång vi har lördagsbrunch