Systrarna Sisters Catering - I hela Stor Stockholm

SYSTRARNA SISTERS CATERING – ALLT FÖR FESTEN

Allt sedan 1991 levererar vi vår hemlagade och smakrika mat till stora som små fester och tillställningar i hela Stor Stockholm. Kanske har du redan njutit av vår mat och låtit dig betjänas av vår proffsiga personal på en bröllopsfest, firmafest, kick-off, representationsmiddag, affärslunch, födelsedagsfest eller annan högtidsfest, eller på en julfest eller nyårsfest.

SYSTRARNA SISTERS BISTRO – LUNCH & BRUNCH

Varje vardag Mellan klockan 10.00 och 14.30 serverar vi vår populära lunchbuffé. Ät så mycket du önskar av två huvudrätter, en vegetarisk rätt, en dagens joker, smör, bröd och stor grönsaksbuffé. Om vädret tillåter så serverar vi en stor grillbuffé på fredagar.

På lördagar serverar vi brunch mellan klockan 11.30 och 14.30

SYSTRARNA SISTERS BISTRO – FESTLOKAL

Vår bistro är en perfekt lokal att ha Er fest i. Den är lämplig för 50 gäster (sittande middag) och några fler vid mingel.

 

Personuppgiftspolicy för Systrarna Sisters AB
Personuppgiftsansvarig är Systrarna Sisters AB, 559054-7203, Torfastlenden 3, 136 74 Norrby. E-postadress info@systrarnasisters.se, tel: 08-776 22 76.
Inom Systrarna Sisters AB (Systrarna Sisters) behandlar vi personuppgifter för kunder, potentiella kunder, samarbetspartners och anställda.
Systrarna Sisters är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter.
Genom att använda våra tjänster accepterar du vår personuppgiftspolicy. Du godkänner också att vi använder elektroniska eller andra kommunikationskanaler för att skicka information till dig.
Systrarna Sisters använder personuppgifter främst för att administrera, tillhandahålla, underhålla och utveckla våra tjänster, samt att kunna skicka ut information om våra tjänster.
När du är intresserad av eller önskar utnyttja våra tjänster behöver du lämna personuppgifter såsom t.ex namn och e-postadress. Dessa uppgifter kan även användas för att skicka information och nyheter om oss och våra tjänster till dig.
De personuppgifter vi behandlar består av namn och kontaktuppgifter i form av e-postadress, mobil och telefonnummer samt fysisk adress. För anställda behandlar vi även personnummer.
Vi behandlar uppgifterna så länge det är relevant för tillhandahållandet av våra tjänster.
Om det är nödvändigt för att kunna utföra våra tjänster eller för personaladministration kan vi komma att dela dina personuppgifter med våra samarbetspartners. Dessa är främst hyrgodsleverantörer, personaluthyrare, redovisningsbyrå eller motsvarande.
Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar, samt för att begära rättelse, överföring eller att vi raderar uppgifterna. Kontaktuppgifter finner du ovan.