När julen närmar sig återkommer vi med årets uppdaterade julbordsmenyer för catering.
Alla priser är exklusive moms. Moms tillkommer med 12%.
G = Gluten, L = Laktos
När julen närmar sig återkommer vi med årets uppdaterade julbordsmenyer för catering.
Helstekt oxfilé med grönpepparsås (L)
Råstekt potatis toppat med parmesanost
Laxfilé på spenatbädd med saffran- & vitvinssås (L)
Waldorfsallad på två sorters kål
Filodegskorgar med Asiatisk Skagenröra (G)
Spett med minimozzarella, chorizo & cocktailtomater (L)
Grönsallad med säsongens primörer
Minipizza med salsiccia toppat med fänkålsemulsion (L, G)
Citruskryddad polenta med olivtapenade
Tunnbrödstubbe med brie, hjortron & svartkål (G)
Lammrostbiff med gremolata & rosmarinesky
Kantarell & spenatfyllda pastastubbar (G, L)
Picklade höstgrönsaker
Pumparöra
Sotad laxkub med dill & västerbottenpesto
Blandad grönsallad med äpplen & valnötter
Snitt med kräftskagen (G)
Små rösti med pepparrotscrème & rom (L)
Minipaj med rödbetor & spenat (G, L)
Hembakat bröd och smör (G, L)
Oxfilé med rödvinssås
Kantarellcanneloni med pancettachips (G, L)
Spenat & potatistortillas
Skinka med gourmetkronärtskockor och rostade cocktailtomater
Laxspett med gremolata
Snittar med Skagenröra (G)
Prosciuttoulader med mozzarella (L)
Små rårakor med kräftstjärtssallad
Jungfrusallad med senapsdressing
Ädelosttarte med fikon & pistaschnötter (G)
Hembakat bröd & smör (G, L)
Helstekt hjortfilé med soltorkade tomater och kantarellsås (L)
Oliv- & rosmarinbakad potatis
Gratinerad zucchini med svarta bönor, fetaost & grönsaker
Parmesanterrinne toppad med rostad parmaskinka
Blomkålsbuketter med krämig chili- & vitlöksdressing
Krispsallad med bakad lax på wakamebädd med misocréme
Rösti toppat med krabbaröra & krasse
Små smördegknyten med räkor & spenat (G, L)
Puylinser med avokado, tomater och silverlök med örtolja
Kålfritters med aioli
Snitt med grönmögelost & het tomatmarmelad (G)
Hembakat bröd och smör (G, L)
Tunnskuren kycklingfilé toppat med kaprislök & balsampärlor
Systrarnas potatissallad
Spenatblinier toppat med laxrilette
Rostad grön sparris med flakad västerbotten
Miniburgare på viltfärs & pepparrotmajo (G)
Små ostpajer toppat med färska räkor & dillcréme (G, L)
Skaldjursceviche med mango & granatäpple
Grönsallad med picklade betor
Hembakat bröd & smör (G, L)