När julen närmar sig återkommer vi med årets uppdaterade julbordsmenyer för catering.
Alla priser är exklusive moms. Moms tillkommer med 12%.
G = Gluten, L = Laktos
När julen närmar sig återkommer vi med årets uppdaterade julbordsmenyer för catering.
Lammrostbiff med gremolata & rosmarinesky
Kantarell & spenatfyllda pastastubbar (G, L)
Picklade höstgrönsaker
Pumparöra
Sotad laxkub med dill & västerbottenpesto
Blandad grönsallad med äpplen & valnötter
Snitt med kräftskagen (G)
Små rösti med pepparrotscrème & rom (L)
Minipaj med rödbetor & spenat (G, L)
Hembakat bröd och smör (G, L)
Oxfilé med rödvinssås
Kantarellcanneloni med pancettachips (G, L)
Spenat & potatistortillas
Skinka med gourmetkronärtskockor och rostade cocktailtomater
Laxspett med gremolata
Snittar med Skagenröra (G)
Prosciuttoulader med mozzarella (L)
Små rårakor med kräftstjärtssallad
Jungfrusallad med senapsdressing
Ädelosttarte med fikon & pistaschnötter (G)
Hembakat bröd & smör (G, L)
Tunnskuren kycklingfilé toppat med kaprislök & balsampärlor
Systrarnas potatissallad
Spenatblinier toppat med laxrilette
Rostad grön sparris med flakad västerbotten
Miniburgare på viltfärs & pepparrotmajo (G)
Små ostpajer toppat med färska räkor & dillcréme (G, L)
Skaldjursceviche med mango & granatäpple
Grönsallad med picklade betor
Hembakat bröd & smör (G, L)
Matjessill med gräddfil & gräslök (L)
Ägghalva med Smögenröra
Blomkålspannacotta i glas toppat med rom (L)
Blandad grönsallad med dijonvinägrett
Snitt med avocado, färskriven pepparrot
& friterad kapris (G)
Gubbröra på engångssked (L)
Gravad lax med hovmästarsås
Janssons frestelse (L)
Rosmarinkryddad lammentrecote med rödvinssås
Örtkryddad potatiscocotte (L)
Hembakat bröd & smör (G, L)
Helstekt hjortfilé med soltorkade tomater och kantarellsås
Oliv & rosmarinbakad potatis
Gratinerad zucchini med svarta bönor, fetaost & grönsaker
Parmesanterrinne toppad med rostad parmaskinka
Blomkålsbuketter med krämig chili- & vitlöksdressing
Krispsallad med bakad lax på wakamebädd med misocréme
Rösti toppat med krabbaröra & krasse
Små smördegknyten med räkor & spenat (G, L)
Puylinser med avokado, tomater och silverlök med örtolja
Kålfritters med aioli
Snitt med grönmögelost & het tomatmarmelad (G)
Hembakat bröd och smör (G, L)
Oxfilé med rödvinssky och vitlökssmör (L)
Baconlindade haricotsverts
Klassisk potatisgratäng (L)
Grönsallad med vinterprimörer & vinägrett
Smördegsknyte med varmrökt lax och spenat (G, L)
Kålfritters med ingefärsmajo
Couscous med rucola, svarta bönor, soltorkade tomater
& räkor med citrondressing (G)
Crostini med fåroströra toppat med granatäpple (G, L)
Hembakat bröd och smör (G, L)