Catering i hela Stockholm

Beställningsformulär

Vi på Systrarna Sisters Catering är stolta över vår hemlagade och smakrika mat. Även om maten är vårt signum så hjälper vi Er gärna med allt kring er fest eller tillställning. Vi fixar festen så fixar ni gästen!

Vår catering serverar hemlagad mat med personlig prägel och en stor portion omtanke vid varje uppdrag. Vår mat lagas från grunden och vi använder bara de bästa råvarorna. 

Catering med personlig prägel och stor omtanke 

En catering från Systrarna Sisters passar såväl till små, som stora fester och tillställningar i hela Stockholm. Kanske har du redan njutit av vår mat och låtit dig betjänas av vår proffsiga personal på en bröllopsfest, firmafest, kick-off, representationsmiddag eller affärslunch? Eller kanske på en födelsedagsfest eller annan högtidsfest, på ett julbord eller nyårsfest eller i något annat privat- eller affärssammanhang? Då vet du vad det handlar om.

Proffsig personal och punktliga leveranser

Vi levererar catering dit du vill inom hela Stockholm. Självklart går det bra att komma till oss och hämta maten om det passar bättre.

Vår glada, positiva och mycket serviceinriktade serveringspersonal ser till att din fest blir en fest att minnas. Vill du dessutom lyxa till det med en kock på plats, så har vi de allra skickligaste.

Allt för festen

Om du bokar catering från oss, kan vi också ordna porslin, bord & stolar, tält, DJ, ljud & ljus, lokal och allt annat som du behöver till festen. Vi önskar er bokning i god tid för bästa service, antal gäster är praxis med en vecka före eventet/festen om inte annat överenskommit.

 

Allmän bokningsinformation

Bokningsrutiner

Alla menyer på hemsidan är exklusive moms. Moms tillkommer med 12%.

Minimun 10 personer gäller på de allra flesta menyer.

Beställ gärna er catering i god tid. Skulle ni vara ute i sista minuten så försöker vi givetvis att hjälpa er, med reservation att utbudet av menyval kan vara begränsat.
Under större evenemangsperioder (såsom student, sommar samt kring jul) kan datum vara fullbokade så boka gärna er catering i extra god tid under just dessa perioder.

Maten serveras på snygga porslinsfat och skålar. Varm mat levereras varm vid önskemål i värmebox, övrig mat kommer kyld i frigolitlådor.

Vi behöver slutgiltigt antal gäster och eventuell särkort 1 vecka innan din bokning och 2 veckor innan för bröllopsbokning.

Avbokning & Ändring

Vänligen se vår hemsida för aktuella villkor: https://systrarnasisters.se/catering/priser/ Hämtning/Leverans

Hämtar ni er beställning hos oss lämnar ni tillbaka nästkommande vardag mellan 07-16.

Vi levererar till önskad plats måndag – lördag mot ersättning. Vid leverans ingår retur och vi kommer nästkommande vardag eller enligt överenskommelse. Vänligen skölj av allt porslin och packa ihop jämnt fördelat i frigolitlådorna.

Porslin

Vid debiterar för skadat, kantstött eller borttappat gods. Var därför noggrann med att kontrollera att allt gods följer med tillbaka.

Betalning

Privatperson: Betalning sker via kort eller Swish innan utlämning av din beställning. Swisha gärna innan leverans för smidigare överlämning

Företag:Betalning sker via faktura. Vänligen ge oss korrekta och kompletta faktura- uppgifter så som organisationsnummer, adress, mailadress, referens/nummer etc. Vi mailar fakturor.

 

Catering Huddinge Lidingö Nacka Botkyrka Danderyd  Nynäshamn  Värmdö Sundbyberg Företagscatering

Senaste nytt från företaget

Nyårsmeny 2023

Här är årets nyårsmeny, välkommen att boka på denna länk Se till att säkra din meny i god tid, minimun 2 personer: Menyn hämtas enligt ...

Läs mer

Julbord 2023 ute nu!

Snart är det dags att börja planera årets julbord/julfest på jobbet eller i din förening. Vi har som vanligt ett stort utbud på menyer, ...

Läs mer