Catering till bröllop

Välkommen till oss där du hittar catering till ditt bröllop. Vi erbjuder god mat och exceptionell service för din stora dag. Vi förstår vikten av att varje detalj i ert bröllop är perfekt, och vårt engagerade team arbetar hårt för att säkerställa att du får en bra catering till bröllopet, som kommer att bli minnesvärd och magisk. Catering till bröllop från oss är något som du kan känna dig trygg med. Att beställa bra catering till ditt bröllop kan vara ett av de viktigaste besluten för att dagen ska bli riktigt minnesvärd.

Catering till bröllop, kan vara allt ifrån trerätters sittande middag, till buffé i trädgården. Oavsett vad man föredrar så måste denna fest bli den mest lyckade fest man någonsin arrangerar. Allt ni väljer från våra bröllopsmenyer är alltid hemlagat och smakfullt. Vackert upplagt på porslin anpassat till Er fest.

Flera års erfarenhet av catering till bröllop

Efter mer än 25 års erfarenhet av catering till bröllop, har vi komponerat Systrarna Sisters bröllopsmenyer som är för catering till bröllop. Hittar ni något annat i vår cateringmeny som passar bättre, så lagar vi självfallet det till er. Ni bestämmer! Ni kan också se våra menyförslag som just förslag och inspiration till er festmiddag. Tillsammans kan vi komponera er speciella bröllopsmeny.

Catering till bröllop – personlig prägel och omtanke

Vi serverar hemlagad mat med personlig prägel och en stor portion omtanke vid varje uppdrag. Vår mat lagas bara på de bästa råvarorna. Catering bröllop som vi erbjuder är något för alla, eftersom alla kan välja sitt eget.

Bröllopsmeny

Vår bröllopsmeny är noggrant utformad för att passa en mängd olika smaker. Från traditionella rätter till moderna kulinariska skapelser, våra kockar använder bara de bästa ingredienserna för att säkerställa en utsökt matupplevelse. Kontakta oss för att skräddarsy din perfekta bröllopsmeny. Förutom bröllopsmenyn med mat och dryck hjälper vi gärna till med allt som kan tänkas behövas för en lyckad tillställning. Serveringspersonal, kock på stället, lokal, tält, ljud, ljus, dekor, musik, bord, stolar, porslin m.m.

Maten är en central del av ett bröllop och ni funderar kanske på vad som skulle passa som bröllopsmeny till ert bröllop? Vi ser gärna till att hjälpa med din bröllopsmeny catering så du får precis det ni vill ha. Med vår bröllopsmeny med catering får du skräddarsy din egen meny efter behov. Vi finns självklart med om du vill bolla fram idéer och olika recept.

Catering bröllop pris

Vi erbjuder bra priser på vår catering till bröllop för att säkerställa att du kan njuta av högkvalitativ mat utan att kompromissa med din budget. Catering till bröllops priser varierar beroende på menyval, antal gäster och speciella önskemål. Kontakta oss för ett skräddarsytt prisförslag som matchar dina behov och önskemål.

Catering Huddinge Lidingö Nacka Botkyrka Danderyd  Nynäshamn  Värmdö Sundbyberg Företagscatering