Catering till bröllop

Att beställa bra catering till ditt bröllop kan vara ett av de viktigaste besluten för att dagen ska bli riktigt minnesvärd.

Bröllopsfesten kan idag vara allt ifrån trerätters sittande middag, till buffé i trädgården. Oavsett vad man föredrar så måste denna fest bli den mest lyckade fest man någonsin arrangerar. Allt Ni väljer från våra menyer är alltid hemlagat och smakfullt. Vackert upplagt på porslin anpassat till Er fest.

Rätt catering till ditt bröllop

Efter mer än 25 års erfarenhet av catering till bröllop, har vi komponerat Systrarna Sisters Bröllops & Högtidsmenyer. Hittar Ni något annat i vår cateringmeny som passar bättre, så lagar vi självfallet det till Er. Ni bestämmer! Ni kan också se våra menyförslag som just förslag och inspiration till Er festmiddag. Tillsammans kan vi komponera Er speciella bröllopsmeny.

Personlig prägel och stor omtanke

Vi serverar hemlagad mat med personlig prägel och en stor portion omtanke vid varje uppdrag. Vår mat lagas bara på de bästa råvarorna.

Allt för festen

Förutom mat och dryck så hjälper vi gärna till med allt som kan tänkas behövas för en lyckad tillställning. Serveringspersonal, kock på stället, lokal, tält, ljud, ljus, dekor, musik, bord, stolar, porslin m.m.

Catering Huddinge Lidingö Nacka Botkyrka Danderyd  Nynäshamn  Värmdö Sundbyberg Företagscatering