julfest i bistron

Julbord hos oss i Bistron

Letar du efter det bästa julbordet i Haninge? Då ska du komma till oss på Systrarna Sisters! Visst kan det vara kul att själv ordna julfesten och allt runt omkring, men det innebär också mycket arbete och logistik. Nu kan vi erbjuda ett lysande alternativ: Fira julfesten i vår Bistro så ordnar vi allt.

Vi dukar upp ett härligt hemlagat julbord, lagat på de allra bästa råvarorna och kyler nubben och ölen till perfekt temperatur. Stämningen är på topp med julmusik och must och baren står öppen hela kvällen.

Systrarnas populära julbord

När du bokar julbord hos oss i Haninge, erbjuder vi, förutom det traditionella stora och lilla julbordet, även jultallrik, jullandgångar och dundersuccén jultapas som passar utmärkt till mingelfesten. För att ingen skall sakna något på sitt julbord så hittar du ytterligare julrätter att välja på från vår tilläggsmeny. För er som önskar ett alternativt julbord, kan vi varmt rekommendera vår vinterbuffé. Och önskar ni något helt annat till julbordet är ni välkomna att prova någon av alla våra temabufféer?

Under hela december kan Ni boka vår juldekorerade Bistro från kl. 18.00 och ha Er julfest hos oss.

 

Catering Huddinge Lidingö Nacka Botkyrka Danderyd  Nynäshamn  Värmdö Sundbyberg Företagscatering