Vitlöksmarinerade kycklingspett - studentcatering

Studentcatering i hela Stockholm 2024

Välkommen att boka våra Student & sommarbufféer.

Student & sommarbufféer

Boka här

Välkommen till en pålitlig och smakfull studentcatering, för studenter i Stockholm 2024. Vi förstår att tiden runt studenten kan vara hektiskt, och att stå med all mat och fix kan göra att tiden inte räcker till, för att kunna slappna av och njuta av de kommande dagarna. Dagarna som kommer bjuda på fantastiska minnen. Därför är vår studentcatering prisvärd, näringsrik och fylld med god hemlagad mat som levereras direkt till er – oavsett var i Stockholm ni befinner er. 

Våra mångsidiga menyalternativ för studentcatering är skräddarsydda för att tillfredsställa en mängd olika smaker och kostbehov, inklusive vegetariska och glutenfria alternativ. Vi levererar exceptionell service och mat av hög kvalitet till din studentcatering. Låt oss ta hand om maten, så att ni kan fokusera på annat och skapa minnesvärda upplevelser!

 

En professionell studentcatering

Vår professionella studentcatering i Stockholm skiljer sig från mängden genom vår dedikation till kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet. Vi är inte bara en leverantör, vi är era partners i planeringen av ert nästa stora event eller viktiga möte. Vår service är designad för att vara bekymmersfri, med en uppmärksamhet på detaljer som säkerställer att varje måltid blir en upplevelse att minnas. Speciellt för din studentcatering. Oavsett storleken på tillställningen, kan ni lita på att vi levererar din studentcatering med punktlighet och professionalitet. Låt oss göra ert nästa studentmottagning till en succé med vår skräddarsydda studentcatering.

 

Studentcatering – klassiska och vegetariska alternativ

Vi erbjuder något för alla – vi har klassiska alternativ där det ingår lite olika kött, som kycklingspett, fläskkarréspett eller flankstek. Det ingår även ett flertal olika kolhydrater, sallader och massvis av annan god mat som passar perfekt till studentcatering. Vi har naturligtvis också vegetariska alternativ på studentcatering.

Se här vad vi erbjuder för studentcatering 2024. Kontakta oss om du har några frågor gällande maten. Det kan handla om alltifrån allergi till att byta ut en maträtt eller liknande!