Lunchcatering

Vi erbjuder lunchcatering i hela Storstockholm och levererar såväl till företag som privatpersoner. Kundmötet, internmötet, konferensen, födelsedagen, uteaktiviteten, eller vad det nu må vara.

En lunch ska inte bara vara ett tillfälle att fylla på energi för resten av arbetsdagen. Den ska också vara smakrik, njutbar och möjlighet till avkoppling och samtal. Med vår lunchcatering får du allt detta och dessutom slipper du ta hand om disken efteråt.

Lunchcatering på dina villkor

Välj från vår specialkomponerade lunchmeny, eller från någon av våra andra menyer. Till lunchcatering passar någon av våra många bufféer särskilt bra. Fundera på vart ni ska vara och äta er lunch. Utomhus? I konferensrummet? Det bästa av allt är att vi levererar till er, oavsett var ni befinner er. Kan det bli bättre?

Punktliga leveranser

Vi levererar punktligt och vår smakfulla och hemlagade mat kommer snyggt upplagd på porslin om det inte är så att ni önskar annat.

Fråga oss om lunchcatering

Vill du veta mer om vår lunchcatering? Kontakta oss, så berättar vi allt du behöver veta för att bjuda på en lyckad lunch.