Catering till studenten

Sjung om studentens lyckliga dag! Maj och juni är studentfesternas och studentmottagningarnas tid. Chansa inte med maten, utan välj en catering från oss till studenten.

När du väljer catering från Systrarna Sisters får du hemlagad mat med personlig prägel och en stor portion omtanke vid varje enskilt uppdrag. Vår mat lagas bara på de bästa råvarorna och vi tummar inte på kvaliteten.

Catering är perfekt för studenten

Förutom mat och dryck så hjälper vi även till med allt som kan tänkas behövas för en lyckad tillställning, om så önskas. Serveringspersonal, kock på stället, lokal, tält, ljud, ljus, dekor, musik, bord, stolar, porslin med mera.

Systrarna Sisters catering levererar dit du vill inom hela Stockholm. Om det passar dig bättre, så går det även bra att komma till oss och hämta maten. Oavsett vilket, så ser vi till att din studentfest blir minnesvärd och glädjefylld.

Fråga oss om catering till studenten

Vill du veta mer om hur vår catering kan göra studenten till en upplevelse för alla sinnen? Hör av dig till oss i god tid då denna tid på året alltid blir fullbokat.